Ruime kavels in het groen
Wonen op het mooiste stukje Lage Heide

Wonen met de natuur bij de voor- en achterdeur? Op het mooiste plekje van de jonge wijk Lage Heide? Met alle ruimte voor uw woonwensen en uitzicht op het prachtige Dommeldal?  Dat kan! Vanaf heden zijn er vijf ruime en exclusieve kavels in de verkoop in het deelplan Heidehorst. Geïnteresseerden kunnen zich nu melden.

De vijf kavels zijn gesitueerd op een terp die wordt omringd door de natuur van het Dommeldal. Een oprijlaan verschaft de toegang tot de kavels die rond een centrale hof liggen. De kavels zijn zeer ruim, variërend van ca. 1.850 tot 3.700 m2, en kennen ruime bouwvlakken. De open structuur van het zorgt voor prachtige zichtlijnen naar het omliggende landschap.

Alle voorzieningen binnen handbereik

Deelplan Heidehorst is een onderdeel van het nieuwbouwproject Lage Heide in Dommelen. Een prachtige, jonge, ruime en vooral groene wijk. Hier werden de afgelopen jaren ruim 300 woningen gebouwd (een aantal daarvan is nog in ontwikkeling). Heidehorst ligt aan de rand van deze wijk. Ondanks de ligging in het groen, zijn alle (stedelijke) voorzieningen binnen handbereik. Dankzij de nieuwe N69 (West-Parallel) ligt Eindhoven op circa een kwartier autorijden. En via het fietspad door het Dommeldal is het centrum van Valkenswaard direct bereikbaar.

Meer informatie

Interesse in één van de vijf exclusieve kavels van deelplan Heidehorst? Neem dan contact op met Niels de Cort Makelaars & Woonadvies. Zij vertellen u graag over alle mogelijkheden. Of kijk op www.nielsdecort.nl(externe link) voor meer informatie.

Heidehorst schets
Heidehorst locatie
Heidehorst
Omgeving Heidehorst