Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Nieuws

 • Afsluiting Bergeijksedijk Valkenswaard en Fressevenweg Bergeijk

  30 maart 2020 - De gemeenten Valkenswaard en Bergeijk voeren van maandag 6 april tot en met woensdag 8 april werkzaamheden uit aan de Bergeijksedijk in Borkel en Schaft en de Fressevenweg in Bergeijk.

 • Reconstructie kruising De Vest - Zeelberg

  30 maart 2020 - Op maandag 6 april start Daams Infra in opdracht van de gemeente Valkenswaard met werkzaamheden aan de kruising De Vest-Zeelberg. De te nemen maatregelen zijn bedoeld om de doorstroming en verkeersveiligheid te bevorderen.

 • Convenant afgesloten over camerabeveiliging Schaapsloop

  30 maart 2020 - Gemeente Valkenswaard en Coöperatie Bedrijvenparken Valkenswaard sluiten convenant over plaatsen van beveiligingscamera’s op diverse locaties op de Schaapsloop.

 • Tijdelijke sluiting woning Corridor

  27 maart 2020 - De burgemeester van Valkenswaard heeft besloten om een woning aan de Corridor te Valkenswaard, met ingang van donderdag 26 maart 2020 voor de duur van drie maanden te sluiten. Op deze locatie zijn verdovende middelen aangetroffen boven de norm voor eigen gebruik.

 • Het Coronavirus, alle updates

  Lees alle updates over het Coronavirus.

 • Mgr. Smetsstraat afgesloten: start bouw fietstunnel

  25 maart 2020 - Met de komst van de Nieuwe N69 gaat de Mgr. Smetsstraat in de toekomst via een fietstunnel onder de nieuwe weg door.

 • Schriftelijke commissievergadering op 2 april

  23 maart 2020 - Op donderdag 2 april staat een commissievergadering gepland.

 • Geen avondopenstelling Klantcontactcentrum

  23 maart 2020 - Vanwege het Coronavirus vervalt de avondopenstelling op maandag bij het Klantcontactcentrum (KCC) van de gemeente Valkenswaard. De openingstijden zijn dan op maandag van 08.15 tot 17.00 uur. 

 • Altijd je afvalkalender bij de hand met de Cure afval app

  16 maart 2020 - Met de Cure afval app en kalender zie je in een oogopslag wanneer je afval wordt opgehaald.

 • Voormalig clubhuis Ginneve verkocht aan Horizon kinderopvang

  16 maart 2020 - Wethouder Kees Marchal heeft op maandag 9 maart de verkoopovereenkomst getekend van het pand aan de Pastoor Heerkensdreef 21 in Valkenswaard. Het gaat om het voormalige clubhuis van tennisvereniging Ginneve op Sportpark Den Dries.

 • Bomen in beeld

  16 maart 2020 - Deze week plantten we op Boomfeestdag -woensdag 11 maart- 800 bomen en struiken in het Opperbos. Jaarlijks planten we nog véél meer bomen in de gemeente Valkenswaard.

 • Persoonlijk bericht burgemeester aan inwoners

  15 maart 2020 - Beste inwoners van Valkenswaard, Dommelen, Borkel en Schaft, 

  Niet alleen Brabant, maar heel Nederland is inmiddels in de ban van het coronavirus. En de nieuwste maatregelen zijn nodig om te zorgen dat we het virus kunnen indammen. Ik begrijp dat dit van ons allemaal veel vraagt. Het raakt ons als individu en in onze gezinnen, het raakt ons in het werk, het raakt het openbare leven in Valkenswaard.  

 • Aanslag gemeentelijke belastingen 2020

  24 februari 2020 - Eind februari ontving u de aanslag gemeentelijke belastingen.

 • Start werkzaamheden Kloosterplein

  9 maart 2020 - Op maandag 23 maart start aannemer Van Doorn namens de gemeente Valkenswaard met het opknappen van het Kloosterplein.

 • Werkzaamheden bij winkelcentrum De Belleman

  27 februari 2020 - Op zondag 8 maart rooit aannemer Daams in totaal 31 bomen rondom winkelcentrum De Belleman in Dommelen.

 • Aanvragen financiële ondersteuning voor evenementen voortaan bij Valkenswaard Marketing

  24 februari 2020 - Het college van burgemeester en wethouders heeft op 10 december 2019 besloten om het mandaat voor besluitvorming over incidentele evenementensubsidie voor ‘on-brand’ en ‘brand-ondersteunende’ evenementen te verlenen aan Valkenswaard Marketing.

 • Rioolreiniging en -inspectie in wijk Geenhoven

  24 februari 2020 - Als onderdeel van periodiek onderhoud gaat de firma Adriaans in opdracht van de gemeente Valkenswaard vanaf 2 maart tot en met eind mei de riolering reinigen en inspecteren in de wijk Geenhoven. 

 • Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Ederveen

  7 januari 2020 - Burgemeester Ederveen heeft maandag 6 januari in het gemeentehuis van Valkenswaard zijn nieuwjaarstoespraak gehouden.

 • Aanpassen speelplekken in centrum en Hoge Akkers

  2 januari 2020 - Vanaf dinsdag 7 januari start de gemeente met het aanpassen van de speelplekken in het centrum en in de wijk Hoge Akkers. 

 • Fietsomleiding N397 / Dommelsedijk

  14 november 2019 - Vanwege werkzaamheden rond aanleg Nieuwe N69 gaan de fietspaden aan N397/Dommelsedijk, tussen Dommelen en Braambos/Westerhoven vanaf maandag 18 november 9.00 uur dicht. Omleidingsroutes zijn aangegeven.

Archief