De komende jaren wordt hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar Valkenswaard, met minder vrachtverkeer in de kern. Nu de nieuwe N69 in gebruik is genomen sinds oktober 20121 gaan we verder met de reconstructie van andere toegangswegen. Onze ambitie ten aanzien van verkeer is verwerkt in het programma ‘Bereikbaar Valkenswaard’ . De voortgang van al deze verkeersprojecten, volgt u dan ook op www.bereikbaarvalkenswaard.nl . Ons centrum heeft een ware metamorfose ondergaan. Het nieuwe hart van Valkenswaard is groen, gezellig en gastvrij. Fietsers en voetgangers zijn meer dan welkom zijn en de auto is te gast. De voortgang in dit grote programma leest u op Masterplan Centrum

Ga voor verkeersprojecten naar Bereikbaar Valkenswaard

Direct alle afsluitingen zien? Ga naar Wat gebeurt er voor mijn deur. 

Alles weten over de werkzaamheden in het centrum? 

Meer weten over Rioleringsprojecten

Dank voor uw begrip!

In heel Valkenswaard zijn we met verschillende wegwerkzaamheden bezig. Sommige situaties zijn tijdelijk, totdat we de straten of verkeersmaatregelen definitief in orde kunnen maken. We zijn ons ervan bewust dat dat helaas overlast oplevert. We doen er alles aan de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Verkeersmaatregelen Graverspektakel
Op zondag 3 juli is het Graverspektakel, een braderie in de omgeving van voormalig zalencentrum De Graver aan de Kerstroosstraat in het Gegraaf. 

Wegwerkzaamheden Eindhovenseweg Waalre - Valkenswaard
De wegwerkzaamheden aan de Eindhovenseweg in Waalre zijn 20 juni 2022 gestart. Dit is een grote stap op weg naar een duurzame en gezonde leefomgeving voor de kernen Aalst en Valkenswaard. Maar het betekent helaas ook verkeershinder.

Meer info: https://www.bereikbaarvalkenswaard.nl/werkzaamheden-waalre-hoogtebeperking-vrachtwagens voor de planning en meest gestelde vragen.

Reconstructie Dommelen-Zuid Valkenswaard
De werkzaamheden aan de Brouwerijdreef zijn begin mei 2022 gestart. Houd hier het actueel nieuws in de gaten.

Actueel werkzaamheden Markt
Lees hier het actuele nieuws rondom de werkzaamheden van Masterplan Centrum. We blijven nog t/m 2023 flink aan het werk. Op naar een prachtig, groen en leefbaar centrum waar de auto te gast is.