Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Dommelland

Over Dommelland

Icon

In 2017 is gestart met het programma voor de gebiedsontwikkeling in het buitengebied van Valkenswaard: Dommelland. Het levert een gebiedsvisie en een Masterplan op. 

Over Dommelland

Actueel

Icon

Lees meer over de planning en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Dommelland.

Actueel

Programma

Icon

Ontwikkelingen in Dommelland worden verwezenlijkt als één ruimtelijk functioneel park. Dit programma wordt ingezet op leisure, bedrijvigheid in de paardenbranches, natuur, landschap, het recreatieve netwerk en een autoluw raamwerk. De maatschappelijke opgave daarbij is verduurzaming van Dommelland met de diverse ontwikkelingen.

Programma

Contact

Icon

Ideeën, opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier Dommelland