Prachtige trimbaan Borkel & Schaft geopend

Initiatiefnemers Mariëlle Schellekens, Amber Schenkels, Anouk Tilburgs en Bruce Kwinten (Bruce in actie op de foto) hebben zich de afgelopen jaren sterk gemaakt voor een prachtige trimbaan in het bos aan de Bruggerdijk. Dankzij de inzet van het Dorpsinitiatief Borkel & Schaft is het gelukt om de baan ook daadwerkelijk met de gemeente te realiseren. Dat moment was afgelopen zaterdag 6 juli 2024. Wethouder Rens Pijnenburg opende samen met de dames Mariëlle en Amber het informatiebord waarop de route goed te zien is en alle sponsoren op een rij staan. 

Zo kan eenieder voortaan even trimmen in het bos en ondertussen met je kinderen, vriend/vriendin of alleen de 10 oefeningen doen tijdens de route. En dat dichtbij huis! Kortom, ga er ffe erop uit en geniet op sportieve wijze van ons geweldig groen. De gemeente onderhoudt de duurzame toestellen. 

Dank aan alle aanwezigen en de heerlijke versnaperingen. Foto speech Dorpsinitiatief Borkel en Schaft: Ton van der Sanden. 

De trimbaan is mede mogelijk gemaakt door het programma Dommelland, waar natuur, recreatie, sport en cultuur met elkaar verbonden worden. www.valkenswaard.nl/dommelland