Wijkcoördinatoren van Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard werkt wijkgericht. Dit houdt in dat wij binnen de mogelijkheden handelen vanuit de behoeften van de burgers en proberen in te spelen op initiatieven en vragen van inwoners.

Komt u als individu naar het gemeentehuis, dan krijgt u te maken met een medewerk(st)er van het Klantcontactcentrum. Benadert u de gemeente als groep (bewoners), dan komt u terecht bij een wijkcoördinator. De wijkcoördinatoren vormen dus de verbindende schakel tussen de inwoners van Valkenswaard en de gemeentelijke organisatie.

Peter Franken

Aandachtsgebieden KerkakkersBorkel en Schaft't Gegraaf en Buitengebied. Peter is telefonisch te bereiken via (040) 2083664 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdagochtend. Donderdagmiddag werkt Peter op locatie in Dorpshuis d’n Teut, Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Peter Franken.

Gwen Rijkers

Aandachtsgebieden de Turfberg en Dommelen. Gwen is telefonisch te bereiken via (040) 2083663 op maandag, dinsdag en donderdag. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Gwen Rijkers.

Anique van der Leegte

Aandachtsgebieden GeenhovenHoge Akkers en het Centrum. Anique is telefonisch te bereiken via (040) 2083474 op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Anique van der Leegte.

Download het pdf-bestand van de afbeelding wijkverdeling Valkenswaard