De gemeente Valkenswaard werkt wijkgericht. Dit houdt in dat wij binnen de mogelijkheden handelen vanuit de behoeften van de burgers en proberen in te spelen op initiatieven en vragen van inwoners.

Komt u als individu naar het gemeentehuis, dan krijgt u te maken met een medewerk(st)er van het Klantcontactcentrum. Benadert u de gemeente als groep (bewoners), dan komt u terecht bij een wijkcoördinator. De wijkcoördinatoren vormen dus de verbindende schakel tussen de inwoners van Valkenswaard en de gemeentelijke organisatie.

Peter Franken

Aandachtsgebieden Kerkakkers(externe link)Borkel en Schaft(externe link)'t Gegraaf(externe link) en Buitengebied. Peter is telefonisch te bereiken via (040) 2083664 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdagochtend. Donderdagmiddag werkt Peter op locatie in Dorpshuis d’n Teut, Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Peter Franken.

Gwen Rijkers

Aandachtsgebieden de Turfberg(externe link) en Dommelen(externe link). Gwen is telefonisch te bereiken via (040) 2083663 op maandag, dinsdag en donderdag. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Gwen Rijkers.

Anique van der Leegte

Aandachtsgebieden Geenhoven(externe link)Hoge Akkers(externe link) en het Centrum. Anique is telefonisch te bereiken via (040) 2083474 op maandag, dinsdagochtend, donderdag en vrijdagochtend. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Anique van der Leegte.

Download het pdf-bestand van de afbeelding wijkverdeling Valkenswaard