Op donderdag 13 juni 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in Dorpshuis ’t Perron aan de Schoolstraat 48 te Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Op de agenda staat de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten om de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen voor het kappen van twee Tilia x europaea bomen gelegen aan de Barentszstraat te Valkenswaard.
  • 19.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard, waarbij werd besloten om een verzoek om handhaving inzake bebouwing met overkapping over de gehele lengte van een tuin aan de Duithof te Valkenswaard, af te wijzen.

Indien u van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseren wij u om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen.