Naast de gemeente Valkenswaard zijn er verschillende organisaties die startende en bestaande ondernemers kunnen helpen en adviseren. Een lijst met handige websites.

Ondernemersplein

De belangrijkste bron van overheidsinformatie voor ondernemers vindt u op het Digitaal Ondernemersplein. Hier kunt u o.a. terecht voor informatie over vergunningen, subsidies, bedrijfsinformatie, tools en innovatie. http://www.ondernemersplein.nl(externe link).

Kamer van Koophandel

Naast het bijhouden van het handelsregister heeft de Kamer van Koophandel (KVK) informatie beschikbaar over onderwerpen variërend van financiering tot rechtsvormen en van branche-informatie tot internationale handel. De KvK beschikt over deskundige adviseurs die (startende) ondernemers ondersteunen bij het ondernemen. Meer informatie is beschikbaar op de website van de KvK: http://www.kvk.nl/(externe link).

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

De NV BOM werkt in opdracht van de provincie aan de groei van Brabantse bedrijven. De NV BOM stelt kennis, kapitaal en haar netwerk beschikbaar om bedrijven te ondersteunen bij haar plannen. De NV BOM richt zich daarbij vooral op innovatieve startende of groeiende bedrijven.

Meer informatie is te vinden op de website van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)(externe link)

Brainport development

De organisatie Brainport Development ondersteunt MKB-bedrijven uit de industrie of dienstverlening. Brainport Development zorgt ondermeer voor advies, financiering, bedrijfshuisvesting en ondernemersnetwerken. Ga voor meer informatie naar de website www.brainport.nl(externe link).