Op een sportieve manier samen met leeftijdgenoten de spieren en gewrichten soepel houden? Dan is de fifty-fit activiteit in zwembad de Wedert een echte aanrader voor alle sportieve senioren van 55 jaar en ouder.

De half uur durende lessen zijn zo ontwikkeld dat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen aan deze activiteit. In ons speciaal hiervoor verwarmde water (tot 30 graden) zorgt een deskundige instructeur voor de juiste oefeningen. Verschillende deelnemers zullen na een paar lessen de eerste resultaten van de oefenstof al ervaren. Doordat in het water de gewrichten minimaal belast worden - terwijl wel alle spieren optimaal gebruikt worden - kunnen deelnemers tot op hoge leeftijd deelnemen aan deze activiteit.

Natuurlijk is er in het zwembad voorafgaand en na afloop van de les alle gelegenheid om heerlijk te genieten van het baantjes zwemmen. Het moment om lekker te ontspannen in het water en samen met leeftijdgenoten in een rustige omgeving te werken aan het verbeteren en in standhouden van (motorische) vaardigheden.

dagtijd
donderdag   13.30 uur - 14.00 uur*
 14.00 uur - 14.30 uur*
 14.30 uur - 15.00 uur*

* voor en na de les kunt u van 13.30 - 15.30 uur vrijblijvend gebruikmaken van ons 25 meter bad.
 

 tarieven
inschrijfgeld            eenmalig €7,50
10-lessenkaart € 45,00 *

* De 10 lessenkaart zijn 6 maanden geldig.

Ook enthousiast geworden?

Meld u dan snel aan via zwembad@valkenswaard.nl zodat wij u kunnen uitnodigen voor een gratis proefles.

Meer informatie?

Via zwembad@valkenswaard.nl of (040)208 35 55 beantwoorden wij graag al uw vragen.