Dieren, opvang zwervende en gewonde dieren

Dierenopvang Centrum Zuid (DOC-Zuid) is verantwoordelijk voor de opvang van honden, katten, konijnen en kleine huisdieren (vogels, konijnen, cavia’s). De opvang is alleen voor dieren met een vermoedelijke eigenaar, die gevonden worden in de gemeente Valkenswaard. 

Heeft u een huisdier gevonden?

Neem dan contact op met DOC-Zuid. Zij kijken dan of er een melding van vermissing binnen is gekomen. Is dit niet het geval, dan kunt u het dier naar DOC-Zuid brengen, of zij komen het dier halen. U moet een geldig legitimatiebewijs hebben en een vindersverklaring invullen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bent u een huisdier kwijt?

Bel DOC-Zuid en klik hier om de dieren te bekijken die bij DOC-Zuid zijn binnengebracht. Meld de vermissing via de website, WhatsApp of telefonisch. DOC-Zuid zet uw vermiste dier meteen op Facebook en Twitter. Tevens kunt u het vermiste dier aanmeldde bij de landelijke vermissingssite www.amivedi.nl/.

Dier in nood?

Is er een dier in nood? Neem dan contact op met DOC-Zuid. De medewerkers adviseren u dan over hoe u het beste kunt handelen en zorgen ervoor dat zij zo snel mogelijk bij je zijn of je een oplossing geven.

Contactgegevens DOC-Zuid

Telefoonnummer: 06-83526342 (bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00-22.00).

E-mail: info@doczuid.nl

Adres: Dorpsstraat 18, 5556 VL Borkel & Schaft.

Bezoektijden: maandag t/m zaterdag op afspraak, zondag gesloten.