Wat is het?

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde?

De gemeente wil graag in overleg met u. Heeft u daarom vragen over de WOZ-waarde of bent u het niet eens met de hoogte van de WOZ-waarde, vul dan het reactieformulier  in. Samen met u controleren we de WOZ-waarde. Als het nodig is, passen we die direct aan. Doe dit uiterlijk voor het verstrijken van de bezwaartermijn van zes weken. Dan heeft u nog tijd om eventueel formeel bezwaar in te dienen.

Reactieformulier

Hoe werkt het?

Hebt u vragen of bent u het niet eens met uw aanslag dan kunt u altijd een reactie naar de gemeente sturen. Komt u er met de gemeente niet uit, dan is het verstandig om formeel bezwaar te maken. Een formeel bezwaar is alleen geldig als dit binnen 6 weken na dagtekening is ingediend.

Digitaal bezwaar maken WOZ

DigiD linkBezwaar maken met DigiD

eHerkenning linkBezwaar maken met E-herkenning

Gratis bezwaar maken WOZ-waarde

Er zijn no cure no pay bureaus die u kunt machtigen om gratis voor u bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde. Deze bureaus werpen zich kosteloos op als belangenbehartiger bij het indienen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde.

Onze ervaring is dat deze bezwaren niet kansrijker zijn dan bezwaren die u zelf indient. Bijkomend nadeel is dat deze bureaus vaak lange procedures voeren waardoor u veel langer moet wachten op een uitspraak. U heeft geen gespecialiseerd bureau nodig om bezwaar te maken. Daarom verzoeken wij u om, indien u het niet eens bent met de WOZ-waarde, eerst contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.