Bent u ondernemer en maakt u zich zorgen over de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf?

Heeft u vragen of zoekt u om een andere reden de weg binnen de gemeente? Wilt u een bedrijf starten of uitbreiden of wilt u zich vestigen in Valkenswaard? Of heeft u geheel vrijblijvend behoefte aan een sparringpartner?

Neem dan contact op met onze accountmanager Bedrijven, Marco Faas. Hij is hét centrale aanspreekpunt voor u als ondernemer. De schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen.

Marco is telefonisch te bereiken op 06-39429814 of via e-mail: marco.faas@valkenswaard.nl.

Taken accountmanager voor ondernemers

  • De accountmanager is goed op de hoogte van de mogelijkheden van vestiging in Valkenswaard. Dit ongeacht of het nu gaat om vestiging op bedrijventerreinen, in het buitengebied, het centrum of in een woonwijk;
  • De accountmanager is vraagbaak voor ondernemers. Dit houdt in dat hij in het algemeen goed op de hoogte is van bijvoorbeeld gemeentelijk beleid, procedures, wet- en regelgeving en andere instanties die mogelijk iets voor u kunnen betekenen. Bij specifieke vragen zal hij u in contact brengen met de relevante vakafdeling;
  • De accountmanager denkt mee bij het zoeken naar oplossingen om de wensen van ondernemers mogelijk te maken;
  • De accountmanager werkt aan het onderhouden van een goede relatie tussen gemeente en bedrijfsleven;
  • De accountmanager tracht bedrijven te interesseren voor vestiging in Valkenswaard. Hij functioneert daarbij als spin-in-het-web tussen gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren.