De Eindhovenseweg tussen Valkenswaard en Waalre heeft een nieuwe inrichting gekregen. De weg is ingedeeld volgens een 60-km/uur rijweg met plaatselijk een busbaan en vrijliggende fietspaden. Ook voor het laatste gedeelte van de Eindhovenseweg (bij de grens van Valkenswaard) is door gemeente Valkenswaard een verkeersbesluit genomen om de weg als 60-km/uur in te richten. Deze werkzaamheden worden op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus 2023 uitgevoerd.

Het bedrijf Heijmans voert de werkzaamheden op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus uit. De werkzaamheden bestaan uit het weghalen van de oude belijning, het plaatsen van bebording (60 km/uur) en het aanbrengen van de nieuwe belijning op de weg. Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden om het werk heen geleid. Plan tijdig uw vertrek in; tijdens piekmomenten kunnen wachtrijen ontstaan. Of neem de snelste doorgaande route via de nieuwe N69 of de A2.

Hier(externe link) vindt u meer informatie over dit grote verkeersproject tussen Waalre en Valkenswaard. Op watgebeurtervoormijndeur.nl(externe link) kunt overigens altijd terecht voor de laatste informatie over afsluitingen en werkzaamheden.