Sportcafe XL 2022

Normaal gesproken vindt ieder jaar in januari het Sportgala plaats. Gelukkig hebben we in 2021 wel kunnen sporten, maar door corona zijn veel competities niet volwaardig door kunnen gaan. Daarom hebben wij er voor gekozen om dit jaar met een nieuw concept te komen als invulling voor het jaarlijkse evenement in januari.

Op 28 januari 2022 gaan wij het eerste sportcafé van gemeente Valkenswaard organiseren, genaamd Sportcafé XL.

Sportcafé XL
Sportcafé XL wordt dé plek voor bestuurders, commissieleden, trainers, coaches en andere vrijwilligers en geïnteresseerden van sportverenigingen. Hier kunnen zij hun netwerk uitbreiden en kennis opdoen. Het was in de eerste instantie natuurlijk de bedoeling om het Sportcafé XL in fysieke vorm te organiseren. Gezien de huidige corona omstandigheden hebben wij gekozen voor een online omgeving.

Programma
Op 28 januari 2022 zullen we om 18.00 uur aftrappen met een welkomstwoordje van de wethouder Sport. Vervolgens gaan we aan de slag met 2 rondes waarin diverse inspiratiesessies gevolgd kunnen worden. Na deze sessies nodigen we jullie uit om deel te nemen aan een gezellige pubquiz. Deze pubquiz zal worden verzorgd door een echte rasentertainer! Om ongeveer 22.00 uur zal de avond worden afgesloten.

Meedoen
Zoals al eerder werd aangegeven worden de inspiratiesessies verdeeld over 2 rondes. Zorg daarom dat dit nieuws wordt verspreid binnen jouw vereniging en dat er zo veel mogelijk mensen mee doen aan dit evenement! Op die manier kun je met elkaar meerdere sessies volgen en deze informatie weer met elkaar delen.

Daarnaast is het natuurlijk veel leuker om samen te quizzen dan alleen! Vorm daarom groepjes van maximaal 4 personen. Dit mogen clubgenoten zijn, maar ook gezinsleden of vrienden/kennissen. Houd hierbij natuurlijk rekening met de op dat moment geldende corona maatregelen. Praktische tips voor het deelnemen krijgen jullie van ons per mail na de inschrijving.

Opgeven
Klik op de link onderaan de pagina of scan de QR code voor meer informatie en om je op te geven. Let op: iedereen dient zich individueel op te geven, zowel voor de sessies als voor de pubquiz.

Extraatje
Wat is een pubquiz nou zonder een hapje en een drankje? Daarom krijgen de eerste 50 personen die zich opgeven voor het Sportcafé XL een verrassingspakketje! Wees er dus snel bij!

Link
https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=btwwjmu8qt