MBO   |   Maximaal €3176   |   Schaal 2 t/m 5   |   Regulier   |   Vast   |   36 uur

Gemeente Valkenswaard, de afdeling Beheer & Uitvoering (B&U) zoekt een Medewerker Wijkbeheer met kennis van groen (36 uur per week). 

Dit is Valkenswaard

Valkenswaard heeft een echt Brabants karakter: hartelijk, groen en bourgondisch. Gelegen aan de zuidkant van Eindhoven, met 31.000 inwoners en een rijke natuur die in de top 10 van Europa schittert. Een enorm groene gemeente met kwaliteit voor leven, waarin het geweldig wonen, werken en recreëren is. Een mooie plek voor inwoners en bezoekers. Zeker voor jongeren en jonge gezinnen. Het Valkenswaard van nu staat krachtig door een rijk verleden. Ooit Europese hoofdstad van de Valkerij en nu bakermat van onder meer de innovatieve brainportindustrie: Valkenswaard bewijst al eeuwen vanuit niets, iets te kunnen maken. Een Valkenswaardenaar stroopt dan ook graag de mouwen op, en als het kan het liefst met elkaar. Zelfs op internationaal niveau, waar het bloemcorso en de paardensportevents op de kalender staan. Dit DNA voel je terug in onze gemeentelijke organisatie. We staan open voor wie er leeft, onderneemt of er gewoon graag komt. Samenwerken en samen iets maken, daar houden we van! Zo hebben we onze inwoners betrokken bij het opstellen van de Toekomstvisie die inmiddels al jaren ons richtsnoer is. De aansluitende kernwaarden Empathisch, Gelijkwaardig, Oplossingsgericht en Daadkrachtig bepalen hoe we te werk gaan. Er zijn al veel fans van Valkenswaard. Ben jij de volgende?  

Dit is jouw nieuwe baan

Je komt te werken in het team Beheer en Uitvoering (B&U). Dit team verzorgt het onderhoud en beheer van de openbare ruimte in Valkenswaard.

Je hoofdtaak is het verrichten van onderhoud-, aanleg, controle en reparatiewerkzaamheden aan gemeentelijk groen. Je werkt hierbij in een vaste onderhoudsgroep.. Je houdt toezicht op gebruik, orde en veiligheid van (openbare) ruimten en inventaris en verstrek je informatie aan o.a. burgers/klanten. Ook bedien je gereedschappen, voertuigen en hulpapparatuur. In voorkomende gevallen zal je ondersteunen bij evenementen.

Dit ben jij

Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO niveau op het gebied van groen of vergelijkbaar (bijvoorbeeld hovenier). Daarnaast heb je een aantal jaren ervaring in het groen. Je hebt ervaring met gereedschappen zoals een bosmaaier en kettingzaag en je kunt werkmaterialen en machines onderhouden.

Daarnaast bezit je rijbewijs B en bij voorkeur ook BE en C. Je bent ook bereid om volgens rooster piketdiensten/storingsdiensten te verrichten.

Verder ben je bereid cursussen/opleidingen te volgen heb je een klantgerichte opstelling richting burgers/klanten. Ook ben je collegiaal, betrokken, enthousiast, flexibel en resultaatgericht en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

De wereld om ons heen verandert razendsnel. We zijn gewend aan altijd aan, altijd open. En als gemeente bewegen wij mee. We kiezen daarbij bewust voor mensen die daarbij passen. Mensen die de vraag achter de vraag herkennen en op zoek gaan naar wat er wél mogelijk is. Je bent daarom iemand die het heft in handen neemt binnen de functie, maar ook in je eigen ontwikkeling.

Dit bieden wij

Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bieden we je een salaris van minimaal € 2.184,- en maximaal € 3.176,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (functieschaal 5). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je wordt deel van een team dat de mouwen opstroopt, maar altijd oog voor de ander houdt. Binnen je functie vind je veel ruimte om zelfstandig te werken, nieuwe oplossingen te vinden en te durven aandragen. We zorgen graag dat werk en privé klopt en bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof en opleidingsfaciliteiten. Ook kun je je individuele keuzebudget gebruiken voor extra verlof, een opleiding of gewoon een nieuwe fiets. Bijvoorbeeld om die geweldig mooie Groote Heide te ontdekken.

Dit iets voor jou?

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met dhr. Arion van Lieshout, coördinator O&O. Arion kent het team én de functie goed en is bereikbaar via 040-2083753 of arion.van.lieshout@valkenswaard.nl. Voor vragen over de procedure kun je bellen of mailen met het HR loket: tel. 040-2083737, e-mail: padministratie@a2samenwerking.nl

Wanneer zijn de gesprekken?

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 9 oktober 2023. Bij de uitnodiging voor een sollicitatiegesprek word je per email geïnformeerd over het precieze tijdstip en de locatie.  

Wij doen onze werving graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we daarom niet op prijs.