Dit theaterseizoen komt Theater De Hofnar naar de inwoners van Valkenswaard toe. Door verschillende voorstellingen van eigen bodem live te streamen in wijkgebouwen, maakt De Hofnar in samenwerking met Wijkgericht Werken (Gemeente Valkenswaard) theater nog toegankelijker. Nu gaan we dit ook doen voor de allerkleinsten!

In alle wijken in Valkenswaard is in de komende tijd een kindervoorstelling gepland, voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. En dit keer niet live gestreamd vanuit De Hofnar, maar Valkenswaardse artiesten in levende lijve!

Twee artiesten hebben, in samenwerking met de wijkcommissies, de verschillende wijken in mei, juni met een bezoek vereerd. In september zal Noortje Karsmakers nog twee wijken aandoen. Hierbij heeft ze hulp van alle kinderen nodig, in haar voorstelling ‘Beschuit met Muisjes’. Zij laat zich inspireren door bekende kinderboeken bij het maken van haar theater. Zoals altijd zijn alle materialen die ze gebruikt zelfgemaakt en gerecycled.

Noortje Karsmakers is te zien op:

21 sept, 15.30 uur

Borkel & Schaft

Dorpshuis D'n Teut(externe link)

Dorpsstraat 55

23 sept, 15.30 uur

Geenhoven(externe link)

Rode Kruisgebouw

Gelukken 15a

Toegang is gratis! Aanmelden hoeft niet, maar wordt wel gewaardeerd en kan via het Dorpshuis(externe link) of Wijkcommissie Geenhoven(externe link). Kijk op hun website of social media voor meer informatie.