Wijkgericht Werken (WGW) en wijkcoördinatie

De gemeente Valkenswaard werkt wijkgericht. Dit houdt in dat wij binnen de mogelijkheden handelen vanuit de behoeften van de burgers en proberen in te spelen op initiatieven en vragen van inwoners.

Komt u als individu naar het gemeentehuis, dan krijgt u te maken met een medewerk(st)er van het Klantcontactcentrum. Benadert u de gemeente als groep (bewoners), dan komt u terecht bij een wijkcoördinator. De wijkcoördinatoren vormen dus de verbindende schakel tussen de inwoners van Valkenswaard en de gemeentelijke organisatie.

Peter Franken

Aandachtsgebieden Kerkakkers, Borkel en Schaft't Gegraaf en Buitengebied. Peter is telefonisch te bereiken via (040) 2083664 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdagochtend. Donderdagmiddag werkt Peter op locatie in Dorpshuis d’n Teut, Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Peter Franken.

Gwen Rijkers

Aandachtsgebieden de Turfberg en Dommelen. Gwen is telefonisch te bereiken via (040) 2083663 op maandag, dinsdag en donderdag. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Gwen Rijkers.

Mieke van de Donk

Aandachtsgebieden GeenhovenHoge Akkers en het Centrum. Mieke is telefonisch te bereiken via (040) 2083474 op dinsdag, woensdag en donderdag. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Mieke van de Donk.

Onderaan deze webpagina kunt u het pdf-bestand van deze afbeelding downloaden.