Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Wijkgericht Werken (WGW) en wijkcoördinatie

De gemeente Valkenswaard werkt wijkgericht. Dit houdt in dat wij binnen de mogelijkheden handelen vanuit de behoeften van de burgers en proberen in te spelen op initiatieven en vragen van inwoners.

Komt u als individu naar het gemeentehuis, dan krijgt u te maken met een medewerk(st)er van het Klantcontactcentrum. Benadert u de gemeente als groep (bewoners), dan komt u terecht bij een wijkcoördinator. De wijkcoördinatoren vormen dus de verbindende schakel tussen de inwoners van Valkenswaard en de gemeentelijke organisatie.

Peter Franken

Aandachtsgebieden Kerkakkers, Borkel en Schaft't Gegraaf en Buitengebied. Peter is telefonisch te bereiken via (040) 2083664 op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag- en vrijdagochtend. Donderdagmiddag werkt Peter op locatie in Dorpshuis d’n Teut, Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Peter Franken.

Gwen Rijkers

Aandachtsgebieden de Turfberg en Dommelen. Gwen is telefonisch te bereiken via (040) 2083663 op maandag, dinsdag en donderdag. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Gwen Rijkers.

Anique van der Leegte

Aandachtsgebieden GeenhovenHoge Akkers en het Centrum. Anique is telefonisch te bereiken via (040) 2083474 op dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdagochtend. Mailen kan ook naar wijken@valkenswaard.nl t.a.v. Anique van der Leegte.

Onderaan deze webpagina kunt u het pdf-bestand van deze afbeelding downloaden.

Te downloaden: