Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar Masterplan Centrum

Vervangen verkeerslichten Leenderweg - De Smelen - Den Haas
Op maandag 10 mei start de gemeente Valkenswaard met het vervangen van de verkeersregelinstallatie op de kruising Leenderweg - De Smelen - Den Haas. De installatie is aan vervanging toe. De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer 6 weken tot medio juni.

Werk aan riolering Bosstraat
Vanaf 3 mei vinden er werkzaamheden plaats aan de riolering in de Bosstraat. Het gaat om het gedeelte tussen de Eindhovenseweg en de Meerstraat. De werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer vier weken, dus tot eind mei.

Actueel werkzaamheden Markt
Tijdens de werkzaamheden is de Eindhovenseweg afgesloten tussen de kruising met de Waalreseweg/ Leenderweg tot aan de kruising Dommelsweg/ Luikerweg. De oversteek van de Leenderweg naar de Waalreseweg blijft open. De afsluiting zorgt voor omleidingen voor doorgaand verkeer en lijnbussen.

Wegafsluiting vanwege werk riolering Carolusdreef
Vanaf maandag 10 mei om 08.00 uur tot dinsdag 11 mei 17.00 uur, wordt de Carolusdreef, tussen de Unastraat en met Die Haghe, afgesloten voor alle verkeer, behalve fietsers.