Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar Masterplan Centrum

Molenstraat naar Riethoven 8 maart voor 4 weken dicht
De Molenstraat moet richting de Keersopperdreef over een lengte van 250 meter verhoogd worden. Het aan te leggen viaduct om over de nieuwe N69 te gaan, komt namelijk 4 meter hoger dan de bestaande Molenstraat. 

Markt vanaf 1 maart afgesloten voor doorgaand verkeer
In de week van 22 februari starten de eerste, voorbereidende werkzaamheden zoals het maken van proefsleuven. Het ‘echte’ werk start op 1 maart. 

Mgr. Smetsstraat afgesloten: start bouw fietstunnel
Vanaf woensdag 1 april 2020 tot het voorjaar van 2021 werkt Boskalis in opdracht van de provincie Noord-Brabant  aan de bouw van een fietstunnel in de Mgr. Smetsstraat in Dommelen. De Mgr. Smetsstraat gaat in de toekomst via een fietstunnel onder de Nieuwe N69. Vanaf de start van het werk wordt de weg ter plaatse van de nieuwe tunnel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Er zijn omleidingsroutes voor gemotoriseerd verkeer en voor (brom)fietsers.

Reparaties aan rijbaan John F. Kennedylaan
De gemeente Valkenswaard laat reparaties uitvoeren aan de rijbaan van een deel van de John F. Kennedylaan op bedrijventerrein De Schaapsloop. Het werk gebeurt op twee avonden/nachten.