Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar projecten in uitvoering Masterplan Centrum

Werk aan riolering Beemdweg op 11 december
Op dinsdag 11 december voert de gemeente herstelwerkzaamheden uit aan de riolering in de Beemdweg in Valkenswaard. De werkzaamheden duren één dag.

Verkeersmaatregelen ijsbaan en weekmarkt
De ijsbaan is in gebruik vanaf zondag 9 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019.

Werkzaamheden John F. Kennedylaan
Vanaf maandag 26 november start aannemer Heijmans met het aanpassen van een gedeelte van het fietspad naast de John F. Kennedylaan op industrieterrein De Schaapsloop.De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 14 december. Tot die tijd is het noordelijke fietspad bij de J.F. Kennedylaan afgesloten en worden fietsers omgeleid via de Oase.Vanaf maandag 3 december wordt buiten de spits één rijstrook van de John F. Kennedylaan afgesloten. Het verkeer wordt dan door verkeersregelaars om- en om doorgelaten. Deze werkzaamheden duren tot vrijdag 14 december