Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar projecten in uitvoering Masterplan Centrum

Verkeersmaatregelen galatour Were Di
Op woensdag 22 mei is het galafeest van Were Di. In verband met de galastoet naar de feestlocatie zijn er diverse wegafsluitingen.

Verkeersmaatregelen galatour Were Di  havo/vwo
Op vrijdag 24 mei is het galafeest voor de examenkandidaten van vwo/havo van Scholengemeenschap Were Di in het schoolgebouw aan de Merendreef.

Verkeersmaatregelen Eureka dorpsquiz
In verband met de prijsuitreiking geldt op 26 mei van 09.00 uur tot en met 00.00 uur een wegafsluiting voor de Frans van Beststraat tussen de Kerverijstraat en Hotel de Valk.

Verkeersmaatregelen Driving Valkenswaard
De Stichting Driving Valkenswaard International organiseert van dinsdag 28 mei tot en met zondag 2 juni het internationaal (paarden)mensport-evenement ‘Driving Valkenswaard International’ op terreinen aan Klein Schaft, nabij de Maastrichterweg in Borkel en Schaft.

Verkeersmaatregelen tijdens Hemelvaart
Check de afsluitingen en de gewijzigde busroute op 30 mei.