Werk- en verkeersinfo

De komende jaren wordt er hard gewerkt aan een bereikbaar en leefbaar dorp. Er ligt er een heel pakket aan maatregelen om een eind te maken aan de files in het centrum en op de toegangswegen van en naar Valkenswaard. Grote projecten in uitvoering zijn de herinrichting Europalaan, de N69 en 30-km zones in bebouwde kom. Lees er meer over op onze website Bereikbaar Valkenswaard.

Bezoek onze website Bereikbaar Valkenswaard

Ga verder naar Masterplan Centrum

Vergroenen Hofnarplein
Op 21 juni wordt gestart met het 'vergroenen' van het Hofnarplein (tussen hoofdingang gemeentehuis en Cultuurcentrum De Hofnar). De werkzaamheden duren naar verwachting tot 2 juli.

Verlichting fietspad naast gedeelte van Maastrichterweg
Enexis verwacht dat eind juni 22 van de 41 geplande lichtmasten in werking zijn. Helaas kan Enexis door capaciteitsproblemen het project niet in één keer afronden. Daarom komen de overige 19 lichtmasten pas begin volgend jaar.

Werk aan de weg hier en in de regio!
In dit bericht zetten we één en ander voor u op een rij. Of het nu om weg-, riolerings- of verkeerswerkzaamheden gaat. Samen werken we aan een mooier en beter bereikbaar Valkenswaard, met onze omliggende gemeenten. 

Actueel werkzaamheden Markt
Tijdens de werkzaamheden is de Eindhovenseweg afgesloten tussen de kruising met de Waalreseweg/ Leenderweg tot aan de kruising Dommelsweg/ Luikerweg. De oversteek van de Leenderweg naar de Waalreseweg blijft open. De afsluiting zorgt voor omleidingen voor doorgaand verkeer en lijnbussen.