Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Hoe vraag ik bijzondere bijstand of een andere minimaregeling aan?

Hoe vraag ik bijzondere bijstand of een andere minimaregeling aan?

U kunt bijzondere bijstand of een andere minimaregeling aanvragen met het digitale aanvraagformulier. U dient hiervoor in het bezit te zijn van een DigiD-code. Indien u nog niet in het bezit bent van een DigiD-code kunt u deze aanvragen via de site https://digid.nl/aanvragen.

Indien u niet in staat bent om de aanvraag digitaal in te dienen, kunt u een aanvraagformulier vragen bij de afdeling Werk en Inkomen en daarna het ingevulde en ondertekende formulier naar ons toezenden of inleveren bij de balie van het gemeentehuis.