Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Ik heb een rolstoel nodig voor gebruik buitenshuis om te duwen (niet om zelf te rijden), wat moet ik doen?

U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar of de thuiszorgwinkel (met verwijzing van de huisarts) voor de uitleen van een rolstoel. U kunt zo kosteloos een eenvoudige rolstoel uitproberen. Mocht de rolstoel niet passend blijken te zijn, of heeft u deze langer dan 6 maanden nodig, dan kunt u een melding doen bij de gemeente.