Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Valkenswaard Woongemeente

Valkenswaard wil jongeren voor haar dorp behouden. Tegelijkertijd wil zij jonge gezinnen uit de Brainportregio aansporen om hier te komen wonen. Valkenswaard wordt vanaf 2018 als woongemeente gepromoot in de regio. Dit gebeurt samen met Valkenswaard Marketing.

Een gezond dorp kent een vermenging van verschillende sociaal-economische klassen, gezinstypen en leeftijden. Niet alleen de woonmarkt leeft er van op, ook de arbeidsmarkt en het cultuur-, sport-, en winkelaanbod. Jongeren en jonge gezinnen verhuizen het meest en ze zijn dynamisch; zij brengen creativiteit en vernieuwing.

Met het programma Valkenswaard Woongemeente werken we aan de toekomst van Valkenswaard. Andere gelieerde programma’s zijn:

Bereikbaar Valkenswaard

Masterplan Centrum

Dommelland/ De Groote Heide (visie op Vrijetijdseconomie)

Nieuws

Icon

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ga verder naar nieuws

Onderzoek en Analyse

Wat zijn de plus- en minpunten van Valkenswaard.

Ga verder naar onderzoek en analyse

Het maatregelenpakket in een notendop

Financiële prikkels en andere stimulansen.

Ga verder naar het maatregelenpakket