Zonnepanelen aanschaffen via uw gemeente?

19 november 2019 - Geen eigen investering en meteen besparen!

Als inwoner van Valkenswaard kunt u meedoen aan het project de Groene Zone. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Al vanaf de 1e maand heeft u financieel voordeel: de aflossing van de lening is namelijk lager dan uw huidige elektriciteitsrekening.

Hoe het werkt?

Valkenswaard is één van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Met deze regeling hoeft u geen spaargeld te hebben om de zonnepanelen te kopen. U leent het geld namelijk tegen een aantrekkelijke rente van 1,35% van de gemeente. U krijgt 15 jaar lang volledige garantie op de zonnepaneleninstallatie en de energieopbrengst. De levensduur van de zonnepanelen is minstens 25 jaar en na plaatsing wekt u meteen energie op.

Ook in de winter energie

Zonnepanelen werken op licht en wekken dus het hele jaar energie op, ook bij bewolkt weer én ook in de herfst en winter. De piek van opbrengst ligt weliswaar tussen maart en oktober. Maar ook in de herfst en winter is er daglicht, waardoor zonnepanelen ook in deze tijd van het jaar elektriciteit opwekken.

Interesse?

Meer informatie of wilt u zich aanmelden? Kijk op www.degroenezone.nl.