Wie verdient Valkenswaardse Vrijwilligerstrofee 2019?

Dit item is gearchiveerd op 21-12-2019.

7 november 2019 - Op woensdag 22 januari 2020 organiseert de gemeente Valkenswaard het jaarlijkse Vrijwilligersgala.

Het gemeentebestuur toont dan zijn waardering voor de vrijwilligers die zich in 2019 ingezet hebben voor de gemeenschap van Valkenswaard, Dommelen en/of Borkel en Schaft. Op deze avond wordt ook de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2019 uitgereikt.

Ook dit jaar is er weer een Trofee in 5 verschillende categorieën.

Nomineer vanaf nu úw kandidaten!

Welke vrijwilligersorganisatie en individuele vrijwilligers verdienen volgens u een prijs? Meld vanaf nu uw kandidaten aan! Aanmelden kan in de volgende categorieën: 

  • Sport (Individueel);
  • Zorg (Individueel);
  • Buurt & Wijk (Individueel);
  • Cultuur & Natuur (Individueel);
  • Vrijwilligersorganisatie van het jaar (Groep/vereniging).

Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 december 2019 via het digitale nominatieformulier. Let op: gebruik voor elke nominatie een apart formulier.

Geen computer of problemen met het webformulier? Haal een formulier af bij één van de volgende locaties: Valkenswaard bij het gemeentehuis (de Hofnar 15), de bibliotheek (de Hofnar 12), in Dommelen bij ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen en in Borkel en Schaft bij Dorpshuis D'n Teut.

Uitreiking trofeeën tijdens Vrijwilligersgala.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen wijst in elke categorie een winnaar aan. Deze winnaars worden op 22 januari tijdens het vrijwilligersgala bekendgemaakt.

Kaartjes bestellen bij organisatie

Het Vrijwilligersgala vindt op 22 januari plaats in Theater De Hofnar en begint om 20.00 uur.

De organisatie neemt contact op met alle genomineerden en stuurt hen bij bevestiging van hun komst de entreekaartjes toe.

Ook partners van vrijwilligers en anderen die vrijwilligers een warm hart toedragen, zijn van harte welkom bij het Vrijwilligersgala. U kunt maximaal vier gratis kaartjes per persoon bestellen. Wilt u graag meer kaartjes, mail dan uw verzoek naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. Kaartjes aanvragen kan tot 16 januari. Let op: er zijn er maximaal 350 beschikbaar!

Heeft u geen e-mail? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de organisatie via telefoonnummer (040) 208 3644.

Informatie

De gemeente stuurt deze week zoveel mogelijk organisaties en verenigingen een brief over het vrijwilligersgala en over het aanmelden van genomineerden. Mocht u nog vragen hebben stuur dan een berichtje naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.