Wie verdient Valkenswaardse Vrijwilligerstrofee 2018?

Dit item is gearchiveerd op 21-01-2019.

29 november 2018 - Op woensdag 30 januari 2019 organiseert de gemeente Valkenswaard het jaarlijkse Vrijwilligersgala. 

Het gemeentebestuur toont dan zijn waardering voor de vrijwilligers die zich in 2018 ingezet hebben voor de gemeenschap van Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft. Op deze avond wordt ook de Gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2018 uitgereikt. De opzet van de Vrijwilligerstrofee is veranderd. Tot nu toe was er één Trofee. Dit jaar is er een Trofee voor elke categorie, dat zijn er vijf in totaal.

Nomineer vanaf nu úw kandidaten!

Kent u vrijwilligersorganisaties, of individuele vrijwilligers, die volgens u de prijs verdienen, meld hen dan aan! De vijf categorieën zijn:

  • Sport (Individueel)
  • Zorg (Individueel)
  • Buurt & Wijk (Individueel)
  • Cultuur & Natuur (Individueel)
  • Vrijwilligersorganisatie van het jaar (Groep/vereniging)

Aanmelden kan tot en met zondag 6 januari 2019 met het digitale nominatieformulier. Let op: gebruik voor elke nominatie een apart formulier.

Je kunt ook schriftelijk nomineren. Haal hiervoor een formulier af bij één van de volgende locaties: Valkenswaard bij het gemeentehuis, de bibliotheek (de Hofnar 12), in Dommelen bij ontmoetingscentrum De Belleman in Dommelen en in Borkel en Schaft bij Dorpshuis D'n Teut.

Uitreiking trofeeën tijdens Vrijwilligersgala.

Een jury onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen wijst in elke categorie een winnaar aan. Deze winnaars worden op 30 januari tijdens het vrijwilligersgala bekendgemaakt.

Kaartjes bestellen bij organisatie

Het Vrijwilligersgala vindt op 30 januari plaats in theater De Hofnar en begint om 20.00 uur.

De organisatie neemt contact op met alle genomineerden en stuurt hen bij bevestiging van hun komst de entreekaartjes toe.

Ook partners van vrijwilligers en anderen die vrijwilligers een warm hart toedragen, zijn van harte welkom bij het Vrijwilligersgala. U kunt maximaal vier gratis kaartjes per persoon bestellen. Wilt u graag meer kaartjes, mail uw dan verzoek naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl. Heeft u geen e-mail? Dan kunt u tijdens kantooruren bellen met de organisatie via telefoonnummer (040) 20 83 644.

Kaartjes aanvragen kan tot 20 januari. Let op: er zijn er maximaal 350 beschikbaar!

Informatie

De gemeente stuurt deze week zoveel mogelijk organisaties en verenigingen een brief over het vrijwilligersgala en over het aanmelden van genomineerden. Nog vragen? Stuur een berichtje naar vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.