Werkzaamheden milieustraat

Dit item is gearchiveerd op 25-06-2017.

12 juni 2017 - Van maandag 19 tot en met zaterdag 24 juni worden op de milieustraat aan De Vest 15 werkzaamheden uitgevoerd om de doorstroming te verbeteren. Het betreft onder meer het verbreden en verplaatsen van de afrit aan de achterzijde van de hal. Hierdoor kunnen in die week voertuigen niet om de hal heenrijden, maar moeten daar keren en terugrijden. We raden het af om in deze week met een aanhangwagen te komen.

Wat gaat er veranderen?

•    Per 1 juli 2017 wordt de rijrichting in de hal omgekeerd. Binnenrijden van de hal gaat dan via de huidige afrit.
•    Cure zorgt voor nieuwe bewegwijzering en belijning van de rijroutes.
•    Er worden extra afvalcontainers geplaatst ten behoeve van nieuwe, apart te houden afvalstromen, waaronder harde kunststoffen. Hierdoor kunnen kostbare grondstoffen hergebruikt worden en kunnen we de stijgende verwerkingskosten beperken.

Route

Om het bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken, is op de website van Cure ( www.cure-afvalbeheer.nl ) een plattegrond van de milieustraat met aanduiding van de diverse afvalcontainers geplaatst. Zo kunt u eenvoudig bepalen op welke wijze uw auto of aanhangwagen het beste geladen kan worden. 

Gebruikers

De milieustraat is uitsluitend bedoeld voor particulieren. Bij een vermoeden van het aanbieden van bedrijfsafval kunnen wij u de toegang weigeren. Per bezoek aan de milieustraat mag maximaal 2 m3 afval aangeboden worden.