Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Werkzaamheden in Sparrenlaan en Kreijenbeek

Dit item is gearchiveerd op 24-02-2020.

20 augustus 2018 - Op maandag 20 augustus starten werkzaamheden voor het project ‘Afkoppelen regenwater Kreijenbeek’. 

De aannemer begint met het verwijderen van de verharding vanaf de kruising Sparrenlaan/De Kreijenbeen in de volgende richtingen:

  • Vanaf kruising Sparrenlaan/De Kreijenbeek tot en met De Kreijenbeek 277
  • Vanaf kruising Sparrenlaan/De Kreijenbeek tot en met Sparrenlaan 293, inclusief zijstraat Sparrenlaan 102 tot en met 108

De verwachting is dat deze fase van het werk duurt tot en met 21 september. De aannemer voert riolerings- grond- en bestratingswerkzaamheden uit in het genoemde werkgebied. Tijdens het werk geldt een wegafsluiting.

Informatie

Bewoners hebben vooraf een brief ontvangen over de start van het werk in hun straat.
Meer informatie over het totale project vindt u op deze website op de pagina met rioleringsprojecten, onder de naam: ‘Afkoppeling regenwater in Kreijenbeek’.