Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Werkzaamheden Emmalaan op 19 november

Dit item is gearchiveerd op 21-11-2019.

18 november 2019 - Dinsdag 19 november moet Enexis werkzaamheden verrichten onder de rijbaan van de Emmalaan. Helaas is dit niet mogelijk zonder de Emmalaan ter hoogte van de Maastrichterweg af te sluiten.

De afsluiting bevindt zich ter hoogte van de gymzaal van basisschool ’t Smelleken en vindt plaats vanaf ongeveer 8.45 uur. De eindtijd is niet bekend omdat deze mede afhankelijk is van hetgeen ter plaatse wordt aangetroffen.

De Maastrichterweg blijft open en ook het parkeerterrein bij de brandweer is gewoon vanaf 2 zijden te bereiken. Fietsers (met de fiets aan de hand) en voetgangers kunnen gewoon gebruik maken van het trottoir aan de zijde van de school.

Graag rekening houden met deze werkzaamheden om zo gevaarlijke situaties met voetgangers en fietsers te voorkomen!