Werkzaamheden de Sil, Zeelbergseweg en Den Haas

Dit item is gearchiveerd op 23-02-2019.

11 februari 2019 - In de week van maandag 18 tot en met vrijdag 22 februari verricht de gemeente Valkenswaard werkzaamheden op de Sil, Zeelbergseweg en in Den Haas. Deze planning is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Op de Sil brengen we op maandag 18 en dinsdag 19 februari een verkeersremmende drempel aan, nabij begraafplaats Eikenhof. In verband met dit werk moet de rijbaan deze twee dagen worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Maastrichterweg, Zuidelijke Randweg en de Vest. De begraafplaats blijft bereikbaar vanaf de Maastrichterweg.

Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari brengen we op de Zeelbergseweg een extra verkeersgeleider aan, ter hoogte van de aansluiting met de Korte Voren. De maatregel is bedoeld om sluipverkeer tegen te gaan. In verband met dit werk moet de rijbaan op de twee genoemde dagen worden afgesloten.

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari brengen we op Den Haas twee permanente verkeersgeleiders aan, op de locatie waar nu tijdelijk bloembakken staan. De maatregel is bedoeld om de snelheid van het verkeer te remmen. In verband met dit werk moet de rijbaan op de twee genoemde dagen worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Wolbergstraat, Europalaan en Leenderweg.

Met vragen over het werk kunt u terecht bij de heer Rob Jacobs via telefoonnummer (040) 2083444.