Wegafsluiting vanwege werk riolering Carolusdreef

Dit item is gearchiveerd op 17-05-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

7 mei 2021 - Vanaf maandag 10 mei om 08.00 uur tot dinsdag 11 mei 17.00 uur, wordt de Carolusdreef, tussen de Unastraat en met Die Haghe, afgesloten voor alle verkeer, behalve fietsers.

De wegafsluiting is nodig omdat er vanaf het hoofdriool onder de Carolusdreef twee zogeheten ‘uitleggers’ gemaakt worden, richting het bouwterrein van de voormalige basisschool. Op deze uitleggers sluiten we uiteindelijk een parallelriool aan voor de nieuwbouw die er komt op de hoek Carolusdreef/Die Haghe.

Omleidingen

Verkeer komend vanaf de Eindhovenseweg wordt bij de Carolusdreef gestremd en de weg is bij Die Haghe helemaal afgesloten. Vanuit de Nieuwe Waalreseweg wordt een ‘doorgaand verkeer gestremd’-bord geplaatst bij de Waalreseweg, de Carolusdreef en bij iedere zijweg van de Carolusdreef. Net voorbij de Unastraat wordt de Carolusdreef geheel afgesloten.

Vrachtverkeer komend vanaf de Nieuwe Waalreseweg wordt bij de bocht met de Carolusdreef verwezen naar de Waalreseweg richting de kruising Waalreseweg/Eindhovenseweg/Markt en vanaf daar richting de Europalaan. Het vrachtwagenverbod dat geldt vanaf de Markt, wordt tijdelijk opgeheven tot aan de Europalaan.

Met eventuele vragen over het werk kunt u terecht bij de heer P. Hoeks. Hij is bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente (040) 2083444.