Vrijwilligersgala: ‘All you need is Vrijwilligers’!

Dit item is gearchiveerd op 05-01-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

10 december 2020 - In januari 2021 kan het jaarlijkse Vrijwilligersgala in Valkenswaard helaas niet doorgaan zoals wij gewend zijn.

Dit komt natuurlijk door het coronavirus en de beperkende maatregelen waar we mee te maken hebben. Maar wij zijn onze vrijwilligers uit Valkenswaard niet vergeten! Er is een nieuwe manier bedacht om hen te bedanken voor hun inzet. 

We hebben het Vrijwilligersgala omgetoverd naar het ‘All you need is vrijwilligers’ concept. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers binnen de gemeente Valkenswaard die in het jaar 2020 iets voor de gemeenschap, voor verenigingen, of zorginstellingen hebben betekend. Deze vrijwilligers kunnen genomineerd worden en zullen in januari ‘coronaproof’ in het zonnetje gezet worden.

Nomineer nu uw kandidaten!

Schiet u nu al die ene vrijwilliger te binnen, die altijd klaar staat voor de club? Kent u  iemand die vooral in deze bizarre tijd zich heeft ingezet om zorg te verlenen, of die een steentje bijdraagt voor de wijk of natuur? Meld hem of haar dan nu aan! 

Graag ziet de organisatie in een korte beschrijving waarom precies deze genomineerde vrijwilliger in het zonnetje gezet moet worden, zodat dit tijdens het bezoek mooi verwoord kan worden.  

Nomineren kan tot 5 januari 2021. Klik hiervoor op onderstaande knop.

Nominatieformulier

Hoe verder?

De jury kiest een aantal genomineerden. Deze genomineerden worden in januari - op gepaste afstand - bezocht met een leuk presentje en een prachtige verrassing! 

Vragen

Heeft u vragen over het Vrijwilligersgala? Stuur dan een mailtje naar de organisatie via mailadres: vrijwilligersgala@valkenswaard.nl.