Vragen over (drugs)criminaliteit in woningen? Kom 14 oktober naar de weekmarkt!

Dit item is gearchiveerd op 15-10-2021.

11 oktober 2021 - Het is weer zover: De Week van de Veiligheid! Van 11 tot en met 17 oktober is er in Nederland weer extra aandacht voor veiligheid. Ook de gemeente Valkenswaard neemt deel aan deze week.

Wij besteden dit jaar extra aandacht aan het herkennen van signalen van drugscriminaliteit in woningen/bedrijfspanden, zoals hennepplantages en drugslabs. Daarom staan we, samen met onze veiligheidspartners van de Politie, Woningstichting Woningbelang en de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost (VRBZO), op donderdag 14 oktober van 09.00 tot 16.00 uur met een kraam op de weekmarkt In Valkenswaard. We beantwoorden daar graag vragen van woningeigenaren, huurders en andere inwoners, over het herkennen van (drugs)criminaliteit in woningen/bedrijfspanden en geven informatie. Onder meer over het belang van melden bij de politie, als mensen signalen opvangen van criminele activiteiten. Als melder kunt u desgewenst ook anoniem blijven.

We hopen u te zien op 14 oktober! U vindt de kraam op de weekmarkt.

Meer algemene informatie over de Week van de Veiligheid vindt u op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl/week-van-de-veiligheid.

     

Foto: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV)