Verkoop Lage Heide verloopt volgens planning

Dit item is gearchiveerd op 27-10-2017.

5 oktober 2017 - De verkoop van woningen en bouwkavels van de nieuwe wijk Lage Heide in Valkenswaard verloopt volgens planning. De interesse in woningen in het project is en blijft hoog. Ook de verkoop van bouwkavels toont een stijgende lijn. Binnenkort start de verkoop van een nieuwe deelfase.

Het gaat goed met de woningverkoop in Nederland. Natuurlijk onder invloed van het gunstige economische tij, maar ook herbestemming speelt een rol, zoals agrarische gronden die worden herbestemd voor woningbouw. De groei is ook in Valkenswaard goed merkbaar. Zo kan het nieuwbouwproject Lage Heide zich verheugen in grote belangstelling en verloopt de verkoop volgens planning van de bouwgrondexploitatie.

Bouwkavels

Tot op heden werden dit jaar vier bouwkavels verkocht en werd een optie genomen op nog eens vier bouwkavels. Wekelijks worden gesprekken gevoerd met geïnteresseerden voor bouwgrond. Het totaal aantal verkochte kavels staat nu op 19. In de diverse deelplannen zijn nog 32 kavels te koop. Ook voor de exclusieve landgoedkavels wordt regelmatig interesse getoond, al heeft zich dit nog niet vertaald in de verkoop ervan.

Projectwoningen

De verkoop van de projectwoningen - gebouwd door Project Zuid – verloopt zeer spoedig. Alle tot nu toe geplande woningen zijn verkocht. Onlangs startte de bouw van 43 nieuwe woningen in deelplan De Witte Berk en van negen patiobungalows in deelplan de Rode Beuk. Intussen staan de geïnteresseerden alweer in de rij voor de ruim veertig woningen die in de planning staan in de deelplannen Zomereik en Blauwspar.

Deelplan Zomereik bestaat uit 13 woningen: twee-onder-een kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Deelplan Blauwspar bestaat uit 39 woningen: sociale rijwoningen, driekappers, vijfkappers en twee-onder-een kapwoningen. De verwachting is dat de verkoop van beide deelplannen in het najaar start.

Meer informatie over Lage Heide