Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten

Dit item is gearchiveerd op 29-09-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

17 september 2021 - Op dinsdag 28 september 2021 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Agenda

  • 19.30 uur
    Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Heeze-Leende waarbij werd besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor het wijzigen van het gebruik van bedrijfswoning met erf naar burgerwoning met erf aan de Dorpstraat te Leende.
  • 20.10 uur
    ​Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Heeze-Leende waarbij werd besloten tot het alsnog handhavend optreden tegen het zonder omgevingsvergunning oprichten en in stand houden van de schuur en de aangebouwde overkapping aan de Strijperstraat te Leende.

Aanmelden

Er zijn maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen. In dit verband vragen wij u, als u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen, om uiterlijk vrijdag 24 september 2021 vóór 12.00 uur contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571).