Valkenswaard zoekt Kinderburgemeester

15 september 2020 - Valkenswaard zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een Kinderburgemeester j/m die onze burgemeester kan ondersteunen in zijn representatieve taak.

Wij zoeken doenertjes met een droom. Valkenswaardse kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten.

Woon jij in de gemeente Valkenswaard, zit je in groep 7 of 8 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de Kinderburgemeester die wij zoeken! Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en stuur een mail aan de burgemeester van Valkenswaard waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat hem bij zijn werk kan helpen.

Stuur ‘m voor maandag 28 september 2020 naar Gemeente Valkenswaard naar kinderburgemeester@valkenswaard.nl.

Geselecteerde kinderen die solliciteren mogen op dinsdag 6 of 13 oktober op het gemeentehuis in Valkenswaard hun sollicitatie toelichten.