Uitreiking Vrijwilligerstrofee op 27 juni

Dit item is gearchiveerd op 28-06-2017.

12 mei 2017 - Op dinsdag 27 juni gaat het weer gebeuren! In Theater de Hofnar wordt tijdens het vrijwilligersfeest de gemeentelijke Vrijwilligerstrofee 2016 uitgereikt.

De gemeente Valkenswaard wil met deze avond haar waardering uiten voor al het geweldige werk dat wordt verzet door vrijwilligers.
Voor de trofee van 2016 zijn 19 aanmeldingen binnengekomen. Dit jaar konden kandidaten voorgedragen worden in de categorieën: Sport, Buurt en wijk, Zorg, Natuur en Individueel. Een jury onder voorzitterschap van burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen, nomineert een aantal kandidaten en wijst uiteindelijk één winnaar aan die de Trofee krijgt.

Programma

Op 27 juni zijn originele promotiefilmpjes te zien van de genomineerden. Tussen de filmpjes door kunnen de aanwezigen genieten van optredens van lokale artiesten. Er is zang, dans en muziek in uiteenlopende genres; voor elk wat wils.
Burgemeester drs. A.B.A.M. Ederveen maakt de enige echte winnaar bekend. Die ontvangt een wisseltrofee en een aardige cheque. Namens het gemeentebestuur is ook de wethouder van Welzijn, mevrouw Hetty Tindemans, deze avond aanwezig.
Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Daarna wordt de avond informeel voortgezet met een hapje en drankje.

Toegangskaarten bij Cordaad Welzijn

Verenigingen en organisaties in de gemeente Valkenswaard krijgen via Cordaad Welzijn een uitnodiging voor 27 juni. Ook vrijwilligers die niet bij een vereniging zijn aangesloten, zijn van harte welkom.
Entreekaarten kosten € 1,- per stuk. Dit is inclusief hapjes en drie consumpties. Voor kaarten kunnen vrijwilligers terecht bij de balie van Cordaad Welzijn in Cultureel Centrum De Hofnar. Cordaad vindt u in de ruimte van bibliotheek De Kempen, op de begane grond. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30-12:30 uur.
Voor meer informatie of reserveringen kunt u een berichtje sturen naar de vrijwilligerscentrale van Cordaad Welzijn vcv@cordaadwelzijn.nl, of even langskomen bij de balie van Cordaad.