Uitbreiding telefonische bereikbaarheid CJG

Dit item is gearchiveerd op 20-01-2020.

23 juni 2017 - Vanaf maandag 3 juli breidt de gemeente Valkenswaard de telefonische bereikbaarheid uit van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG).

Vanaf dan kunnen inwoners, cliënten en hulpverleners het CJG bellen op nummer (040) 208 3666, op:

  • maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en
  • vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Op dit moment is het CJG alleen in de ochtend telefonisch bereikbaar.

Dienstverlening optimaliseren

Bellers krijgen vanaf 3 juli een medewerker van het Klantcontactcentrum aan de lijn die zorgt voor een terugbelnotitie zodat de klant dezelfde dag, of uiterlijk de volgende dag,  een medewerker van het CJG kan spreken. Op deze manier verwachten we wachttijden aan de telefoon op te lossen, waar bellers voor het CJG nu nog mee te maken hebben.
We breiden de bereikbaarheid uit om de dienstverlening aan klanten en relaties van het CJG te optimaliseren. We komen hiermee ook tegemoet aan een wens die cliënten naar voren brachten in het cliëntervaringsonderzoek dat de gemeente elk jaar houdt. Uiteraard kunt u het CJG ook per mail blijven bereiken via mailadres cjg@valkenswaard.nl.

Waarvoor kunt u terecht bij het CJG?

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar opvoeders, kinderen en jongeren terecht kunnen met vragen over opvoeden en opgroeien. Opvoeden en opgroeien is niet altijd even gemakkelijk. Soms kunt u best een beetje hulp gebruiken. Wij zijn er voor alle vragen, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. Onze deskundige medewerkers luisteren naar uw verhaal, denken met u mee, geven praktische tips en zoeken samen met u naar de oplossing die het beste bij u past. Wij vinden geen enkele vraag raar.
Neem ook eens een kijkje op de website voor meer informatie www.cjgvalkenswaard.nl.