Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Tijdelijke maatregelen tegen sluipverkeer in Waalre-dorp

Dit item is gearchiveerd op 12-12-2019.

14 november 2019 - In voorbereiding op de aanleg van de nieuwe N69 door de provincie (in het project GrenscorridorN69) heeft de gemeente Waalre met ingang van 14 november enkele verkeersmaatregelen getroffen om sluipverkeer in het dorp tegen te gaan.

Ook is het verkeerslicht op de kruising Willibrorduslaan - Traverse anders afgesteld: het doorgaande verkeer vanuit Valkenswaard richting Veldhoven heeft nu langer groen.

Meer weten over de maatregelen in Waalre? Bekijk het bericht op de website van de gemeente Waalre.