Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Themabijeenkomst raad op 23 januari

Dit item is gearchiveerd op 24-01-2020.

13 januari 2020 - Op donderdag 23 januari is er een themabijeenkomst voor de gemeenteraad over het Masterplan Centrum. De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het gemeentehuis en is openbaar.

De raadsleden worden bijgepraat over de stand van zaken van het Masterplan Centrum. Er wordt teruggeblikt aan de hand van de visie Masterplan Centrum uit 2014 (de stip op de horizon) en de al uitgevoerde onderdelen van het plan.

Vervolgens wordt vooruitgeblikt. De provincie is gestart met de aanleg van de Westparallel en hierdoor gaat de Eindhovenseweg/ N69 zijn functie als doorgaande verkeersroute verliezen. In Valkenswaard kunnen we nu verdere stappen zetten. De raadsleden krijgen een toelichting op de aanpak van de openbare ruimte, die zorgt voor meer beleving en uitstraling. Tevens wordt ingegaan op de achtergronden en ingezette koers om te komen tot een compacter kernwinkelgebied.