Te koop: Eksterlaan 3 Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 23-12-2019.

20 november 2019 - De gemeente Valkenswaard verkoopt de woning Eksterlaan 3.

Het pand behoort niet tot de strategische vastgoedvoorraad van de gemeente en kan daarom worden verkocht. De woning wordt verkocht via Niels de Cort Makelaars & Woonadvies uit Valkenswaard.

Dit is uw kans om idyllisch te wonen in een karakteristieke, houten half vrijstaande woning welke uniek is gelegen op een ruim perceel in een parkachtige, bosrijke omgeving. Dit alles maakt deze plek tot een bijzonderheid in Valkenswaard!

Deze sfeervolle tweekapper bestaat uit o.a. een woonkamer met fraaie en uitgebouwde tuinkamer, dichte keuken, badkamer en twee ruime slaapkamers. Daarnaast biedt deze woning diverse originele elementen en is gelegen aan de rand van Valkenswaard met o.a. scholen, het centrum en sportvoorzieningen binnen handbereik. Tevens gaan een goede bereikbaarheid en wonen in het ‘groen’ op deze locatie hand-in-hand.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met Niels de Cort Makelaars & Woonadvies, Telefoon: (040) 2071320, Email: info@nielsdecort.nl.