Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Subsidie voor Valkenswaard Viert

Dit item is gearchiveerd op 17-06-2019.

27 mei 2019 - Het college van burgemeester en wethouders verstrekt voor 2019 een subsidie van in totaal €24.200,- aan Valkenswaard Viert.  

Valkenswaard is de eerste Brabantse gemeente die 75 jaar geleden bevrijd werd. Van 14 tot en met 22 september wordt de bevrijding herdacht en de vrijheid gevierd.

De activiteiten variëren van ontvangsten van Operatie Market Garden (herdenkingstocht), Liberation Taskforce (herdenkingstocht inclusief kampement met entertainment) en de Irish Guards (regiment en nabestaanden), tot een ‘upgrade’ van de herdenking op het Brits kerkhof. Van lesprogramma’s, promotionele activiteiten op scholen en een Vrijheidslied, tot een Bevrijdingsconcert, een para-dropping en een Vrijheidsconcert.

Voor meer informatie over het evenement kunt u naar de website: https://www.valkenswaardviert.nl.