Start werkzaamheden Kloosterplein

Dit item is gearchiveerd op 01-06-2020.

9 maart 2020 - Op maandag 23 maart start aannemer Van Doorn namens de gemeente Valkenswaard met het opknappen van het Kloosterplein.

Het plein krijgt een nieuwe -meer functionele- indeling én meer groen. Ook graven we zogenaamde infiltratiebuizen in die ervoor zorgen dat het regenwater geleidelijk kan wegvloeien in de bodem.

Het Kloosterplein is het laatste parkeerterrein dat we gaan opknappen als onderdeel van het Masterplan Centrum. Eerder kwamen al het Prinses Irene Brigade-, het Carillon- en Kerverijplein aan bod.

Op 10 maart heeft de aannemer van het Kloosterplein aangegeven dat de werkzaamheden als gevolg van het slechte weer van de afgelopen periode een week later starten, dus niet op 16, maar op 23 maart. Afhankelijk van de weersomstandigheden duurt de uitvoering circa 10 weken, dus tot eind mei.

Gratis parkeren tijdens werkzaamheden

In de periode van de werkzaamheden, kunt u op parkeerterreinen in de buurt van het Kloosterplein ook de hele dag gratis parkeren, namelijk: parkeerterrein Emmalaan en parkeerterrein Carillonplein.

Goed om te weten: op een deel van Carillonplein geldt een blauwe zone. Daar kunt u 2 uur gratis parkeren met uw parkeerschijf.

Overzicht parkeerlocaties in Valkenswaard

Communicatie

Via de website valkenswaard.watgebeurtervoormijndeur.nl houden wij u op de hoogte van de stand van zaken, de fasering, de ontsluiting voor de appartementen van Kloosterpark I en II en de eventuele hinder.

Vervolg

Wij vragen uw begrip voor de overlast. Met eventuele vragen kunt u terecht bij de projectassistente, mevrouw C. Vossen, telefoonnummer (040) 2083612.