Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Sporters geëerd tijdens 10e editie Sportgala Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 24-02-2020.

20 januari 2020 - Linedancer Marlon Ronkes uit Valkenswaard is vrijdagavond 17 januari ’20 tijdens het Sportgala in Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard verkozen tot Sportman van het jaar 2019.

Ronkes kreeg deze prijs vanwege zijn eerste plaats op het Wereldkampioenschap Linedance 2019 in Nashville, Verenigde Staten.

Hockeysters José Durville en Maaike Jacobs hockeyen beiden bij hockeyvereniging HOD Valkenswaard, maar zijn ook actief bij het Nederlandse Hockeyteam voor dames50. Durville en Jabobs namen de prijs voor Sportvrouw van het jaar 2019 in ontvangst vanwege een zeer goede prestatie, namelijk Europees Kampioen op het IMHA European Cup Women 50+ in Krefeld, Duitsland.

De titel Sportteam van het jaar 2019 is gegaan naar het eerste team Rolhockey van de Valkenswaardse Roller Club. Zij zijn dit jaar Nederlands- en Benelux kampioen geworden. Daarnaast zijn vier heren uit het eerste team ook met het Nederlandse Rolhockeyteam Wereldkampioen geworden bij de Roller World Games in Barcelona, Spanje.

Synchroon schaatsster Ingvild Geenen en wielrenner Beer van Beurden zijn dit jaar Sportmeisje en Sportjongen van het jaar 2019 geworden! Ingvild heeft afgelopen jaar vele grote toernooien geschaatst. Zo is zij met haar team Illuminettes Nederlands kampioen junioren geworden en heeft deelgenomen aan het WK junioren in Neuchatel, Zwitserland. Daarnaast heeft zij als junior sporter ook met het team Illumination Nederlands Kampioen senioren geworden en heeft zij deelgenomen aan het WK senioren in Helsinki, Finland.

Beer van Beurden is in het jaar 2019 Nationaal Kampioen mountainbike Jeugd jongens categorie 2 geworden en heeft op het Nationaal Kampioenschap veldrijden categorie 2 de bronzen prijs mee naar huis mogen nemen.

Jeugdsportteam van het jaar 2019 is dit jaar naar de meisjes A1 van VC Bravo gegaan. Zij zijn afgelopen jaar kampioen geworden in de 1e klasse.

Een nieuwe categorie heeft dit jaar ook zijn intrek genomen op het Sportgala Valkenswaard, namelijk Sportcoach van het jaar 2019! Chantal de Lau uit Valkenswaard is als winnaar in deze categorie naar voren gekomen. De Lau is het afgelopen jaar bij PSV Zwemmen in Eindhoven met haar ploeg jongens minioren Nederlands Kampioen op de Estafette geworden. Daarnaast hebben een aantal van haar zwemmers een Nederlands Record gezwommen op verschillende afstanden en zwemslagen.