Sportcomplex De Wedert

Dit item is gearchiveerd op 23-12-2019.

25 november 2019 - Inmiddels is het alweer bijna een half jaar geleden dat Sportcomplex De Wedert feestelijk werd geopend.

In dit half jaar hebben al veel inwoners van Valkenswaard, maar ook Valkenswaardse verenigingen de weg gevonden naar dit multifunctionele sportcomplex. Op dit moment zijn er 7 verenigingen die vast gebruik maken van het zwembad en 8 verenigingen die vast gebruik maken van de sporthal.

Dit betekent echter nog niet dat er al maximaal gebruik wordt gemaakt van het sportcomplex. In de weekenden en na schooltijden is er vaak nog ruimte vrij in de sporthal voor andere verenigingen en ook zeker voor particulieren! Ook van het zwembad kan met name op donderdag en in de weekenden nog genoeg gebruik gemaakt worden. Men hoeft niet per se bij een vereniging te horen om het zwembad of de sporthal te kunnen reserveren en ook is het mogelijk om incidenteel gebruik te maken van het complex wanneer u bijvoorbeeld een lekker potje wilt komen zaalvoetballen met vrienden of vriendinnen.

Na al uw sportieve activiteiten is er ook ruimte om gezellig na te praten in de horeca van sportcomplex De Wedert.

Mocht u een locatie zoeken voor een meer formele of zakelijke bijeenkomst? Sportcomplex de Wedert heeft ook een vergaderruimte beschikbaar die gefaciliteerd kan worden.

Reserveringen door verenigingen en particulieren kunnen gemaakt worden op onze website onder 'ruimtes reserveren'.

Voor ad hoc vragen kunt u het beste contact opnemen met de toezichthouder sport of u kunt uw vragen mailen naar zwembad@valkenswaard.nl.