Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De avondopenstelling vervalt bij het Klantcontactcentrum. De openingstijden zijn nu op maandag van 08.15 tot 17.00 uur.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Schriftelijke commissievergadering op 2 april

23 maart 2020 - Op donderdag 2 april staat een commissievergadering gepland.

Vanwege de maatregelen in verband met de aanpak van het Coronavirus, kan niet zoals gewoonlijk een openbare vergadering in het gemeentehuis gehouden worden. U kunt dus niet bij de vergadering aanwezig zijn of deze live volgen via webcast.

In plaats hiervan zal de commissievergadering schriftelijk verlopen. Fracties en/of raadsleden, kunnen door het stellen van schriftelijke vragen en het maken van schriftelijke opmerkingen, reageren op de voorstellen.

Bij een commissievergadering bestaat spreekrecht. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht over een agendapunt van deze commissievergadering, stuur dan vóór 2 april een mailbericht naar raadsgriffier, mevrouw drs. C. Miedema via cobie.miedema@valkenswaard.nl of neem telefonisch contact met haar op via nummer (040) 2083407.

Alle schriftelijke vragen en opmerkingen van raadsleden en de reacties van het college van burgemeester en wethouders daarop, worden in het Raadsinformatiesysteem op de website geplaatst.

Alle gedeelde informatie wordt dus openbaar.

Ga verder naar de agenda