Reparaties aan rijbaan John F. Kennedylaan

Dit item is gearchiveerd op 09-04-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

26 maart 2021 - De gemeente Valkenswaard laat reparaties uitvoeren aan de rijbaan van een deel van de John F. Kennedylaan op bedrijventerrein De Schaapsloop. Het werk gebeurt op twee avonden/nachten.

De eerste helft van het werk vindt plaats op donderdagavond 1 april vanaf 19.00 uur tot vrijdagmorgen 2 april 06.00 uur en het tweede gedeelte op dinsdag 6 april van 19.00 uur tot woensdag 7 april 06.00 uur. De reparaties zijn nodig omdat diverse rioolputten aan het verzakken zijn en het asfalt rondom de putten scheurt en loslaat. Dit levert een risico op voor de verkeersveiligheid.

Afsluiting Kennedylaan tussen Leenderweg en De Vest

Het gaat om het gedeelte van de John F. Kennedylaan tussen de rotonde met de Leenderweg en (de bocht naar) De Vest. De aannemer moet het werk vanaf de rijbaan uitvoeren met groot materieel dat veel ruimte in beslag neemt. Daarom is het niet mogelijk om tijdens de werkzaamheden één rijstrook open te houden.
Vanaf 1 april 19.00 uur tot 2 april 06.00 uur is de volledige rijbaan in genoemd deel van de John F. Kennedylaan afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Leenderweg en Europalaan. Van 6 april 19.00 uur tot 7 april 06.00 uur is hetzelfde weggedeelte van de J.F. Kennedylaan afgesloten en geldt dezelfde omleidingsroute.

Overlast beperken

Door het werk in de avond en nacht uit te laten voeren, beperken we zoveel mogelijk de overlast voor het verkeer van en naar bedrijventerrein De Schaapsloop. Ook omdat De Vest op dit moment als omleidingsroute wordt gebruikt vanwege de werkzaamheden op de Markt. Met eventuele vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer R. Jacobs via telefoonnummer (040) 20 83798 of per mail via rob.jacobs@valkenswaard.nl.