Reconstructie Westerhovenseweg start 30 augustus

Dit item is gearchiveerd op 24-09-2021.
Bekijk de afbeelding op groter formaat

29 juli 2021 - Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV start met de werkzaamheden in Dommelen Zuid. Op 30 augustus start de reconstructie aan de Westerhovenseweg, het Brouwerijplein en een stuk van de Brouwerijdreef tot aan het Goudenrijderhof. Eerder ging de gemeente uit van startdatum 16 augustus, maar dat is niet meer het geval.

Van Gelder heeft een omgevingsmanager, die de contactpersoon is voor inwoners tijdens deze reconstructie. De fasering van de werkzaamheden is als volgt:

  • Fase 1: Het werk vanaf ‘Boskalis’ tot aan de Westerhovenseweg 2. Deze werkzaamheden duren tot medio oktober, ervan uitgaande dat de nutsvoorzieningen aanleggen geen vertraging oplevert.
  • Fase 2 omvat het werk aan de Brouwerijdreef tot de bocht Goudenrijderhof en het Brouwerijplein inclusief de aansluiting op de Bergstraat. Deze werkzaamheden duren tot medio november, ervan uitgaande dat de nutsvoorzieningen aanleggen geen vertraging oplevert.

Omgevingsmanager mevrouw M. Tonen is de contactpersoon voor inwoners die vragen hebben over de werkzaamheden en planning. Zij is bereikbaar op 06-51578620 en via e-mail: mtonen@vangelder.com  

Meer informatie

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief via verkeerdommelenzuid@valkenswaard.nl of kijk regelmatig op de pagina Dommelen-Zuid.