Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Onteigening in de gemeenten Veldhoven, Bergeijk en Valkenswaard

Dit item is gearchiveerd op 11-07-2019.

28 mei 2019 - Bericht van Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat deelt mee dat in de Staatscourant van 20 mei 2019, nr. 23134, is gepubliceerd het koninklijk besluit van 4 april 2019, nr. 2019000677, tot aanwijzing van onroerende zaken ter onteigening voor in de gemeenten Veldhoven, Bergeijk en Valkenswaard voor de aanleg van de nieuwe verbindingsweg Grenscorridor N69, nabij de rijksweg A67, ter hoogte van de Locht aan de zuidwestzijde van Veldhoven (km 2.530), via het gebied ten westen van Dommelen (Valkenswaard), op de bestaande provinciale weg N69 ten zuiden van Valkenswaard (km 11.323), met bijkomende werken.
Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Gelet op het bepaalde in artikel 64a, derde lid, van de onteigeningswet zal een afschrift van het koninklijk besluit vanaf 30 mei 2019 tot en met 10 juli 2019 ter inzage liggen op de volgende adressen:

  • gemeente Veldhoven, Meiveld 1 te Veldhoven (openingstijden staan op de website van de gemeente);
  • gemeente Bergeijk, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk (openingstijden staan op de website van de gemeente);
  • gemeente Valkenswaard, de Hofnar 15 te Valkenswaard (openingstijden);
  • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Te downloaden: