Coronavirus en dienstverlening gemeente Valkenswaard

Door het coronavirus (COVID-19) werken medewerkers van de gemeente Valkenswaard, als dat kan, thuis. Dat kan gevolgen hebben voor onze dienstverlening. 

Openingstijden

De openingstijden van het Klantcontactcentrum zijn gewijzigd.

Afspraak

Op dit moment kunt u alleen telefonisch een afspraak maken via (040) 2083444. Maak een nieuwe afspraak als u verkouden bent, hoest of koorts heeft. Kom alleen, behalve als het noodzakelijk is om met meerdere personen tegelijk te komen.

Direct regelen

We beperken onze dienstverlening tot producten die niet kunnen worden uitgesteld en die niet digitaal kunnen worden verstrekt. Regel alles zo veel mogelijk online. Ga hiervoor naar de webpagina 'Direct regelen'.

Trouwlocatie Weerderhuys

Met inachtneming van 1.5 meter afstand is er, ondanks de versoepeling van de maatregelen, plaats voor maximaal 15 personen exclusief bruidspaar.

Samen beschermen we de mensen om ons heen!

Sluit venster

Onderzoeksrapport raadslid openbaar

Dit item is gearchiveerd op 28-10-2019.

17 april 2018 - Op 17 april heeft de voorzitter van de onderzoekscommissie – Dhr. D.W. de Cloe – het onderzoeksrapport naar de vermeende integriteitschending door raadslid de heer R.T.M.M. van Dijk, aangeboden aan burgemeester Ederveen. Dit gebeurde tijdens een besloten raadsvergadering. De raad heeft vervolgens het rapport openbaar gemaakt.

De uitkomsten van het onderzoek kunt u in het rapport hieronder inzien (zie bijlage). Ook vindt u hier een persbericht van de onderzoekscommissie.

De raad heeft besloten het rapport te bespreken tijdens een openbare raadsvergadering. Dat gebeurt morgen, donderdag 19 april, om 20.00 uur. Het onderwerp wordt toegevoegd aan de raadsagenda voor die avond.

Aanleiding onderzoek

Op 6 februari 2018 is aan een externe onderzoekscommissie opdracht gegeven tot het uitvoeren van een onderzoek naar de integriteit van de heer R.T.M.M. van Dijk als raadslid van de gemeente Valkenswaard. Dit naar aanleiding van de publicaties van het Eindhovens Dagblad van zaterdag 20 januari 2018.

In het publicatieoverzicht vindt u een overzicht van onze publicaties over de vermeende integriteitschending door raadslid Van Dijk vanaf 22 januari 2018.